Nieuws

Pilou en Atanic een vierde plaats in de Prix st. George

Geschreven op

Gisteren zijn Pilou en Atanic op wedstrijd geweest in Liempde. Hier werd een subtop wedstrijd georganiseerd. Pilou bracht Atanic succesvol uit in d... Lees meer »

Hard op zoek naar jonge dressuurpaarden

Geschreven op

Wij zijn hard op zoek naar nieuw jong dressuurtalent. Wij zijn op zoek naar jonge paarden in de leeftijdscategorie van 3 tot 5 jaar oud. Lees meer »

Weer enkele wedstrijden achter de rug!

Geschreven op

Door onze drukke bezigheden zijn we helemaal vergeten de site up to date te houden. Dus bij deze een kleine terugblik op de afgelopen weken.. Lees meer »

Op 15 Mei zijn Anne en Koen getrouwd!

Geschreven op

Op vrijdag 15 Mei zijn Anne en Koen getrouwd! Anne staat al 2,5 jaar met haar paard Bobby bij ons op stal! Wij vonden het leuk om haar dan ook eens... Lees meer »

Afscheid genomen van onze topper 'Elan'.

Geschreven op

Afgelopen vrijdag hebben we Elan (Gribaldi x Ferro) weggebracht naar zijn nieuwe baasje. Elan zou eigenlijk de toekomstige opvolger worden voor één... Lees meer »

Indoor Brabant en wedstrijd in Geldrop

Geschreven op

Zaterdag zijn we met het hele gezin een dagje naar Indoor Brabant geweest. Wat een top ruiters en top paarden hebben we weer kunnen zien. Lees meer »

Weekendje wedstrijd in Geldrop

Geschreven op

Het is even geleden dat we het nieuws op de website hebben bijgewerkt. Vanaf nu willen we dit graag weer op gaan pakken en zal er weer vaker een ni... Lees meer »