Nieuws

Veel nieuwe activiteiten op de planning!!

Geschreven op

We hebben weer veel nieuwe activiteiten op de agenda staan. Kijk hiervoor onder het kopje Lessen en clinics, én meld je snel aan!! Lees meer »

Wij worden verkooppunt van het merk BIOCINA!!

Geschreven op

NIEUW!! Wij worden verkooppunt van het merk 'BioCina'. BioCina is een merk met aanvullende producten voor paarden, geheel op natuurlijke basis. Lees meer »

Update Stal de Keunenhoek

Geschreven op

Het is een tijdje stil en rustig geweest op onze website. Ondanks deze stilte is er vanalles gebeurd bij ons op stal. Lees meer »

Happy Boy wint de eerste selectie wedstrijd in de klasse Z1

Geschreven op

Vandaag stond alweer de eerste selectie wedstrijd van het indoor seizoen op het programma. Mirthe moest als tweede start in de klasse Z1 met Happy... Lees meer »

Geldrop Hippique 2019

Geschreven op

Geldrop Hippique is weer achter de rug! We hebben twee hele leuke en leerzame dagen gehad op deze leuke wedstrijd bij Manege Meulendijks. Lees meer »

Happy valt in de prijzen!

Geschreven op

Afgelopen weekend zijn we met 3 paarden gestart bij het Keelven in Someren. Happy heeft een tijdje een wedstrijdpauze gehad, wat de vorige wedstrij... Lees meer »

We gaan er weer tegenaan!

Geschreven op

Het afgelopen jaar is het erg rustig geweest op onze site. Maar ook bij ons op stal, we hebben behoorlijk wat tegenslagen gehad. Lees meer »