Nieuws

Grote schoonmaak

Geschreven op

Gisteren hebben we een grote schoonmaak gehouden bij ons op stal. De hele stal ziet er weer fris uit. Alle paarden hebben weer een heerlijk schone... Lees meer »

Z1 debuut voor Mirthe en Era

Geschreven op

Afgelopen zondag hebben Mirthe en Era samen hun debuut gemaakt in het Z1. Zowel voor Mirthe als voor Era was het de eerste keer dat ze uitkwamen in... Lees meer »

Genieten van het mooie weer!

Geschreven op

Vanmorgen zijn we al vroeg met enkele paarden de bossen in geweest. Lekker wat afwisseling, zowel voor de paarden als voor ons. Lees meer »

Mirthe en Era winnen beide proeven!

Geschreven op

Afgelopen vrijdagavond zijn Mirthe en Era op wedstrijd geweest in Someren-Heide. Ondanks het extreem warme weer hebben zij een super prestatie gele... Lees meer »

Tropenrooster

Geschreven op

In verband met het extreem warme weer hebben wij het tropenrooster ingevoerd. De paarden komen om tien uur 's ochtends lekker op stal, zodat ze op... Lees meer »

Tweede en derde prijs voor Mirthe en Era

Geschreven op

Afgelopen zaterdag zijn Mirthe en Era op wedstrijd geweest in Budel. Era stond er fijn aan, waardoor Mirthe nette afgewerkte proeven neer kon zetten. Lees meer »

Nieuwe aanwinst '4 jarige Bodyguard x De niro'.

Geschreven op

Sinds vorige week hebben we een nieuw paard op stal, genaamd Gentleman. Gentleman is een vierjarige ruin van Bodyguard x De niro. Lees meer »