Team

 

Stal de Keunenhoek wordt gerund door Familie van Dijk. Door de grote hoeveelheid passie in het gezin voor de paardensport, is Stal de Keunenhoek uitgegroeid tot een familiebedrijf. Het is een relatief klein en gastvrij bedrijf, waar een gezellige werksfeer heerst. Graag willen we ons team even aan u voorstellen.

 

Hans en Marleen
Wij zijn Hans en Marleen van Dijk, de eigenaren van Stal de Keunenhoek. Wij houden ons voornamelijk bezig met het gehele stalmanagement, in-en-verkoop van paarden en het begeleiden van onze drie dochters. Wij vinden het erg leuk om onze drie dochters de mogelijkheid te geven om kansen te creëren in de paardensport, omdat hier de passie van ons hele gezin ligt. Graag zien wij ons ‘pas opgezette bedrijf’ in de toekomst uitgroeien tot ‘een grotere dressuurstal’.
 
Nadine
Ik ben Nadine van Dijk, ik ben geboren in 1990. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam in mijn eigen kapsalon, genaamd ‘Hairstyling Nadine’. Ook ben ik veel te vinden op onze stal, ik help graag met de werkzaamheden die hier plaatsvinden. Op dit moment rijd ik paard als hobby naast mijn beroep als kapster. Ik heb zowel bij de pony’s als bij de paarden op Z niveau dressuur gereden.
 
Pilou
Ik ben Pilou van Dijk, ik ben geboren in 1993. Op dit moment ben ik met meerdere paarden actief in de wedstrijdsport. De hoogste klassering die ik in de dressuursport heb is Lichte Tour niveau. In mijn pony jaren heb ik verschillende titels op mijn naam mogen schrijven. Ik ben twee maal Brabants kampioen geworden en eenmaal reserve Nederlands kampioen. In Augustus 2015 ben ik afgestudeerd aan de HBO-opleiding Bedrijfskunde MER. In Januari 2016 ben ik mijn eigen bedrijfje gestart, genaamd Pilou van Dijk Dressage. Ik hoop veel succes en plezier te mogen beleven in de paardensport en mijn doelen te bereiken!
 
Mirthe
Ik ben Mirthe van Dijk, ik ben geboren in 1996. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan de HBO opleiding Biometrie. Vanaf augustus 2017 ben ik werkzaam in het Laurentius Ziekenhuis te Roermond. Naast mijn werkzaamheden in het ziekenhuis ben ik elke dag actief met mijn hobby. Momenteel breng ik twee paarden uit in de wedstrijdsport op M niveau. Ik vind het erg leuk om jonge paarden op te leiden, hier ligt echt mijn passie. Ook zou ik graag een paard opleiden tot aan het hogere niveau. Hoe mijn toekomst eruit zal zien, is nog een vraagteken. Maar natuurlijk hoop ik me verder te kunnen ontwikkelen in de paardensport.