Nieuws

Leuke dressuurpaarden gezocht!

Geschreven op

Wij zijn weer opzoek naar enkele 4, 5 of 6 jarige dressuurpaarden. Het liefst paarden met veel kwaliteiten, en een meewerkend karakter! Lees meer »

Geslaagde wedstrijddag in Leende

Geschreven op

Vandaag een zeer geslaagde wedstrijddag gehad bij Manege de Molenberg in Leende. Gentleman ging voor het eerst mee op vreemd terrein voor zijn weds... Lees meer »

Pilou geselecteerd voor de Rabotalententrainingen

Geschreven op

Joehoee wie had dat gedacht. Pilou is geselecteerd voor de Rabobank talenten trainingen! Er zijn in totaal vier ruiters/amazones gescout in de klas... Lees meer »

Trainingspaard Chinou verkocht

Geschreven op

Afgelopen woensdag hebben we afscheid genomen van ons trainingspaard Chinou. Chinou was in eigendom van Familie Boudewijns. Lees meer »

Derde en vierde prijs voor Mirthe en Era

Geschreven op

Gisteren zijn we op wedstrijd geweest in Geldrop, waar Mirthe en Era aan de start kwamen in de klasse Z1. Era gaat in de trainingen erg hard voorui... Lees meer »

Rabo talentendag

Geschreven op

Gisteren (02-09-2015) zijn we naar Ermelo geweest voor de Rabobank talentendag. Pilou en Atanic waren uitgenodigd door de KNHS om hier mee te rijden. Lees meer »

Druk druk druk op Stal de Keunenhoek

Geschreven op

Afgelopen twee weken is het erg druk geweest op Stal de Keunenhoek. We hebben veel klanten gehad die langs in de vakantieperiode. Lees meer »