Nieuws

Subtopwedstrijd 16-08 Liempde afgelast!

Geschreven op

Afgelopen zondag, 16 Augustus, stond een subtopwedstrijd op ons programma. Pilou zou met Bueno aan de start komen in de klasse ZZ-Zwaar. Lees meer »

Trainingsstal vrij

Geschreven op

Met ingang van 17 Augustus aanstaande komt er een trainingsstal vrij. Zowel paarden (als pony's) kunnen getraind worden tot een bepaald niveau of u... Lees meer »

Wedstrijd Asten-Heusden

Geschreven op

Zaterdag is Mirthe op wedstrijd geweest in Asten Heusden. Thuis zijn we hard aan het oefenen om de algemene stukken te verbeteren bij Era, De oefen... Lees meer »

Leuk artikel in de Hoefslag

Geschreven op

Op de hoefslag app en op de site van de Hoefslag staat een leuk artikel van de subtopwedstrijd in Uden. In dit artikel worden Pilou en Atanic benoe... Lees meer »

Derde plaats voor Atanic in de Intermediair 1

Geschreven op

Vandaag zijn we op wedstrijd geweest in Uden, waar Pilou en Atanic aan de start kwamen in de Intermediair 1. Even wennen zo'n nieuwe klasse, het is... Lees meer »

Nieuwe filmpjes

Geschreven op

Afgelopen week hebben we van alle paarden nieuwe filmpjes gemaakt, vanaf vandaag zijn ze allemaal te zien op de website onder het kopje 'Paarden'. Lees meer »

Mooie foto's van Era en Gentleman

Geschreven op

We hebben erg mooie foto's binnen gekregen van Era en Gentleman. Vorige week zaterdag hebben we met het prachtige weer foto's kunnen maken van de p... Lees meer »