Weer enkele wedstrijden achter de rug!

Door onze drukke bezigheden zijn we helemaal vergeten de site up to date te houden. Dus bij deze een kleine terugblik op de afgelopen weken..

De afgelopen weken hebben we thuis hard getraind, en zijn we enkele keren op wedstrijd geweest. Mirthe heeft naar een lange ziekteperiode Era weer opgepakt. Mirthe is enkele maanden niet fit geweest vanwege lichamelijke probleempjes, gelukkig zijn deze weer verholpen, en kan er weer volle bak getraind worden. Era is thuis tijdens de trainingen weer erg fijn aan het lopen, en is weer terug op conditie. Mirthe is in deze periode enkele keren op wedstrijd geweest, ondanks dat ze niet topfit was. De proeven waren voor Mirthe zelf erg zwaar om vol te houden, waardoor niet optimaal gepresteerd kon worden. Afgelopen weekend was de eerste wedstrijd dat Mirthe zelf weer fijn had kunnen rijden en de proeven weer goed vol had kunnen houden. Zelf waren we erg tevreden met deze vooruitgang, helaas vielen de punten van de jury een beetje tegen. De volgende keer beter zullen we maar zeggen!

Ook Pilou en Atanic zijn nog op wedstrijd geweest. Een paar weken terug hebben zij deel genomen aan de subtopwedstrijd in De Mortel. Hier kwam Atanic aan de start in de Prix St. George. Pilou had voor zichzelf een duidelijk doel vastgesteld: een correcte, foutloze proef rijden. Dit was helemaal gelukt, Atanic stond er fijn aan en was goed bij de les. Pilou had voor haar gevoel heerlijk en gecontroleerd haar proef kunnen rijden. Ze had op 'save' gereden, waardoor sommige onderdelen met meer spektakel uitgevoerd hadden kunnen worden, dit was ook terug te zien aan de punten. Het was meer dan voldoende, maar als commentaar stond er vaak bij: 'het kan nog iets meer'. Hier oefen we lekker op verder, zodat we foutloze en correcte proeven steeds verder kunnen verbeteren. De proef in de Mortel leverde weer winst op voor Pilou en Atanic. Momenteel zijn Pilou en Atanic hard aan het trainen voor de Intermediaire 1. Op naar de volgende wedstrijd! 

Naar het overzicht