Lessen & clinics

Stal de Keunenhoek organiseert regelmatig workshops, clinics en lessen in samenwerking met Pilou van Dijk Dressage. Pilou heeft sinds 2016 haar eigen bedrijf in de paardenbranche.

Ze is instructrice wedstrijdsport Dressuur, subtop amazone en verzorgt veel lessen en clinicis tot en met Lichte Tour niveau.

Interesse in een dressuurtraining van Pilou of in een van onderstaande activiteiten?
Meld je nu aan via het bijbehorend inschrijfformulier of neem contact op met Pilou van Dijk: 06-22686510 

Ponymiddag! Thema: Dressuurtraining

Doe mee met onze super leuke, gezellige en leerzame Ponymiddagen!! Elke ponymiddag heeft een ander thema. De middag duurt van 13.30 - 15.30 uur. Deelname is voor kinderen tussen de 6 en 18 jaar. Ook voor kinderen zonder eigen pony! Het thema van 21 Mei is Dressuurtraining. Lees meer »

Springtraining

Spring training bij ons op stal, gegeven door een echte ervaren springruiter. Suzanne zal de springtraining verzorgen. Ze is een zeer ervaren Z springruiter en rijdt veel jonge paarden. Ze kan zowel de ervaren, als onervaren ruiters goed helpen. Lees meer »

Ponymiddag! Thema: Ruitertraining

Doe mee met onze super leuke, gezellige en leerzame Ponymiddagen!! Elke ponymiddag heeft een ander thema. De middag duurt van 13.30 - 15.30 uur. Deelname is voor kinderen tussen de 6 en 18 jaar. Ook voor kinderen zonder eigen pony! Het thema van 11 Juni is Ruitertraining. Lees meer »