Indoor Brabant en wedstrijd in Geldrop

Zaterdag zijn we met het hele gezin een dagje naar Indoor Brabant geweest. Wat een top ruiters en top paarden hebben we weer kunnen zien. We hebben erg genoten van de combinaties en een super leuke dag gehad met zijn alle. Nog genoeg te oefenen dat is een ding wat zeker is, haha. Dankzij onze fijne pensionklanten kunnen we met een gerust hard een dagje weg, wij zijn super blij met deze fijne samenwerking!!

Zondag stond weer een wedstrijd in Geldrop op het programma. Net voordat we aan moesten rijden moest Pilou naar de weekendtandarts, omdat ze het niet meer uit kon houden van de tandpijn. Even snel een wortelkanaalbehandeling moeten laten doen, en snel weer naar Geldrop om alsnog te kunnen starten. Ondertussen had Mirthe haar proeven al gereden. Era stond er in het losrijden super aan. "Het ging allemaal vanzelf", aldus Mirthe. Het eerste gedeelte van de eerste proef ging erg fijn, helaas kwam er toen een klein kindje heel onverwachts de bankrand op klimmen, en ging helaas het kindje de hele proef niet meer weg. Era was hier erg van onder de indruk, waardoor Mirthe de proef niet meer af kon werken zoals ze zou willen. Erg jammer! De tweede proef daar in tegen, deed Era weer erg goed haar best en kwam Mirthe met een super tevreden gevoel de ring uit. Deze proef leverde een vierde plaats op.  

Pilou was inmiddels gearriveerd en met een helemaal verdoofde mond klaar om te starten. Topfit, kon je haar niet noemen, maar ze zou toch graag Elan voor de derde keer uitbrengen in de klasse Z1. Ook Elan liep super fijn en was er helemaal klaar voor. De proef ging alweer een stuk beter dan de vorige keer, alles leek al meer bevestigd en de oefeningen konden al beter worden uitgevoerd. Ondanks dat Elan dit jaar pas 6 jaar wordt, doet hij het super op dit niveau. Er zijn natuurlijk nog genoeg verbeterpunten, maar er zaten geen grote fouten in de proef. Alle onderdelen konden netjes worden uitgevoerd. De proef werd beloond met een vierde plaats, met 206 punten. Helaas eindigde Pilou, net als vorige week, weer net buiten de prijzen. Maar ondanks haar pijnlijke mond, waren we super tevreden met dit resultaat.  

Naar het overzicht