Geslaagde wedstrijddag in Leende

Vandaag een zeer geslaagde wedstrijddag gehad bij Manege de Molenberg in Leende.

Gentleman ging voor het eerst mee op vreemd terrein voor zijn wedstrijddebuut. Wat een heerlijk beest!
Onder de indruk, maar erg braaf liet hij zich fijn rijden. Zowel in het losrijden als in de proef bleef ie goed bij de les. 
Dit resulteerde in een 2e prijs met 69%, met als commentaar van de jury: 'Heel fijn en eerlijk voorgesteld. Leuk om naar te kijken.' Met dit compliment en de 2e prijs op zak zijn we naar huis gegaan om vervolgens Era voor te bereiden voor twee proeven in het Z1.

Era gaat nog steeds vooruit, ook in de proeven. De eerste proef was vrijwel foutloos, wel nog wat kleine dingetjes wat komt door miscommunicaties tussen Era en Mirthe. Era bleef fijn aan het lopen, waardoor ook deze proef gewaardeerd werd met een 2e prijs en een dik winstpunt. De tweede proef liep ze ook fijn, hier ontstonden helaas kleine foutjes. Mirthe heeft er een leermoment voor gemaakt om wat dingetjes uit te proberen, dit werd beloond met een derde plaats. Net buiten de prijzen..

Kortom: Heerlijk gereden en een leuk resultaat!

Met een tevreden gevoel hebben we de wedstrijd afgesloten, zowel met Gentleman als met Era. Volgende week mag Gentleman weer mee op zijn eerste binnen wedstrijd!  

 

  

 

 

 

 

Naar het overzicht