Druk druk druk op Stal de Keunenhoek

Afgelopen twee weken is het erg druk geweest op Stal de Keunenhoek. We hebben veel klanten gehad die langs in de vakantieperiode. Ook zijn onze vakantiestallen druk bezet geweest de afgelopen periode.

Vorige week vrijdag (28-08-2015) zijn Pilou en Atanic naar Ermelo geweest waar de toelatingstesten voor de opleiding Wedstrijd instructeur Dressuur werden gehouden. Pilou moest drie toelatingstesten afleggen, om toegelaten te worden op de opleiding. De theorietest haalde ze ruimschoots met een score van 84%. Ook het lesgeven haalde ze met een hoge score. De examinator vond het lesgeven al op hoog niveau, waardoor Pilou vrijstelling heeft gekregen voor haar stage die uitgevoerd moet worden tijdens de opleiding. Ook het onderdeel eigen vaardigheid slaagde Pilou en Atanic ruimschoots. Het niveau van de opleiding is ZZ-Licht, dit was voor Atanic uiteraard geen probleem. Alle drie de toelatingstesten waren goed verlopen, waardoor Pilou is aangenomen op de opleiding!

Op zaterdag (29-08-2015) zijn Pilou en Atanic op wedstrijd geweest in Bocholtz. Het was een zeer goed georganiseerde wedstrijd, met een super mooi terrein. Atanic had al een druk weekje achter de rug, maar deed net als anders nog erg goed zijn best. Het was deze dag erg warm, en natuurlijk moesten we op het warmste tijdstip van de dag de ring in. Atanic liep een goede Inter I proef, maar helaas ontstonden er kleine foutjes.. De score van de jury's lagen best ver uit elkaar. Bij de C jury kreeg Pilou een score van ruim 61%, bij de H jury werd de proef beloond met 65%, terwijl de M jury een beoordeling gaf van 58%. Uiteindelijk leverde de proef een score van 61,3% op, wat goed was voor een vierde plaats. Met een zeer tevreden gevoel konden we terug kijken op de wedstrijd. Een score van 65% bij een jury is toch ook wel erg leuk!

Kortom een drukke week met klanten, vakantiepaarden, wedstrijden en lange ritten naar Ermelo. Ondanks de drukte hebben we ook erg genoten van de goede resultaten die zijn gehaald. Het waren niet alleen drukke, maar ook gezellige en leuke weken met alle dames op stal! 

 

 

 

Naar het overzicht