Rabo talentendag

Gisteren (02-09-2015) zijn we naar Ermelo geweest voor de Rabobank talentendag. Pilou en Atanic waren uitgenodigd door de KNHS om hier mee te rijden. Het was een zeer leuke en leerzame dag!

Na twee en half uur gereden te hebben, waren we aangekomen op locatie. Allereerst mocht Pilou een Rabobank talentenplan jas en dekje ophalen bij het secretariaat. Alle deelnemers kregen een jas en dekje geschonken van de KNHS. Vervolgens zijn we op ons gemak gaan losrijden, om Atanic even goed op te warmen voor de training die volgde van een topsporter. Om 11.15 moesten ze de ring in, waar meerdere professionals aanwezig waren om de proef te beoordelen. Atanic stond er fijn aan, waardoor een nette proef gereden kon worden. Na de proef kreeg Pilou les van Emmelie Scholtens. Een hele leuke en leerzame ervaring. In de training werd gekeken of de combinatie klaar zou zijn voor de klasse U25. De onderdelen zoals passage - piaffee werden geoefend, maar ook de wissels om de pas. Ook al hadden Pilou en Atanic de wissels om de pas nog nooit geoefend, toch lukte ze met de hulp van Emmelie. Alle U25 oefeningen zijn al redelijk bevestigd bleek wel. Dit was wel even gaaf!

Op de dag zelf werd nog niet bekend gemaakt welke deelnemers worden gescout voor de Rabo trainingen. Dit krijgen we op een later tijdstip schriftelijk te horen. De kans is natuurlijk vrij klein dat je gescout wordt uit zo'n groot deelnemers veld. Atanic liep erg goed op deze dag! We zijn erg benieuwd..  

 

 

Naar het overzicht