Nieuws

Mama en haar Fries succesvol op wedstrijd

Geschreven op

Afgelopen zondag hadden we de rollen een keertje omgedraaid. Mama was sinds hele lange tijd met haar super Fries Lobke op wedstrijd gewest. Lees meer »

Dressuurclinic aankomende zondag!

Geschreven op

Afgelopen twee weekenden zijn we weer op pad geweest met Happyboy. Happy en Mirthe maakte hun Z1-debuut in het Keelven in Someren. Lees meer »

Leuke clinics en interessante workshops door Caroline Schellekens

Geschreven op

Er staan weer een aantal leuke clinics gepland voor het nieuwe jaar. De clinics zijn alle gericht op het verbeteren van paard en ruiter. Lees meer »

Leuke clinicdag achter de rug!

Geschreven op

Afgelopen zondag, 25 november, stond de eindejaars clinic weer op het programma. Van 10 tot 3 was het programma gevuld met fanatieke deelnemers en... Lees meer »

Afgelopen maanden

Geschreven op

De afgelopen maanden is het wat stiller geweest op Stal de Keunenhoek... Een nachtmerrie werd waarheid, iets wat we nooit mee wilden maken is gebeu... Lees meer »

M2 debuut Happyboy!

Geschreven op

Vandaag heeft Happy zijn M2 debuut gelopen bij de Molenberg in Leende. Ondanks een paar dikke fouten liep hij netjes de proef door. Lees meer »

Leuk artikel in de hoefslag!

Geschreven op

Vorige week startte Pilou en Era twee dagen bij de Subtop wedstrijd in Someren. Beide dagen liet Era veel verbetering zien. Lees meer »