Nieuws

Wedstrijdweekend

Geschreven op

Na een wedstrijdpauze van een paar maanden zijn Pilou en Era vrijdag naar Deurne gegaan voor een oefenrondje! Hun eerste wedstrijd met de slipjas! Lees meer »

Happy mag door!

Geschreven op

Onze Happyboy maakte in afgelopen winterseizoen zijn debuut op wedstrijd. Na een paar B wedstrijden zijn Mirthe en Happy aan start gekomen in de kl... Lees meer »

Top afsluiting van 2017!

Geschreven op

30 December, de clinicdag met Jill Huijbregts. Lang naar uitgekeken en toen was het zo ver. Wat een super geslaagde dag! Het was een GROOT succes! Lees meer »

Voel je welkom, 30 December op onze clinicdag!

Geschreven op

Over een weekje is het zover, onze clinic dag met Jill Huijbregts! Kom deze dag gezellig een kijkje nemen bij ons op stal. Lees meer »

Prettige feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2018!!

Geschreven op

Team Stal de Keunenhoek wenst u prettige kerstdagen. Een gezond, gelukkig, sportief en succesvol nieuwjaar!! Lees meer »

Wedstrijd Someren

Geschreven op

Gisteren mocht Filamara mee naar Someren voor haar tweede Z1 wedstrijd. Veel verbetering ten opzichte van de vorige wedstrijd, maar ook een paar gr... Lees meer »

Voorbereidingen 30 December

Geschreven op

De voorbereidingen voor de clinic op 30 December zijn in volle gang! De dag is goed gevuld met deelnemers van verschillende leeftijden en niveaus. Lees meer »