Nieuws

Nederlandse Kampioenschappen

Geschreven op

Happyboy en Mirthe hadden zich op de Brabantse Kampioenschappen geselecteerd voor het NK. Happyboy liep de laatste weken heel fijn, zowel op wedstr... Lees meer »

Prijzen voor Happyboy en Happiness!

Geschreven op

Vandaag was een leuke (en koude) wedstrijddag! Happyboy mocht mee voor zijn 'generale repetitie' in de klasse L1. Hij liep een hele fijne, gecontro... Lees meer »

Wedstrijdweekend voor Happiness en Hollandboy

Geschreven op

Vrijdag mocht Happiness mee voor zijn M1 debuut. De eerste proef was nog even goed puzzelen.... Maar de tweede proef liep hij al een stuk beter. Lees meer »

Geslaagd PSG debuut voor Era

Geschreven op

Vrijdag vond het Lichte Tour debuut van Era plaats op de mooie accommodatie 'Het Keelven' in Someren. Eindelijk mocht de slipjas van Pilou weer uit... Lees meer »

Zilver voor Happyboy op de Brabantse Kampioenschappen!

Geschreven op

Wat een weekend!! Happyboy kwam zondag 28 Januari aan de start in Schijndel voor de Brabantse Kampioenschappen. De eerste proef liet hij hele mooie... Lees meer »

NIEUW 'Samen trainen naar een hoger niveau'.

Geschreven op

Momenteel is Pilou bezig met een heel leuk trainingstraject met een pony. Dit smaakt naar meer! Tijdens dit trainingstraject staat het paard/pony b... Lees meer »

Wedstrijdweekend

Geschreven op

Na een wedstrijdpauze van een paar maanden zijn Pilou en Era vrijdag naar Deurne gegaan voor een oefenrondje! Hun eerste wedstrijd met de slipjas! Lees meer »