Wij worden verkooppunt van het merk BIOCINA!!

NIEUW!!
Wij worden verkooppunt van het merk 'BioCina'.

BioCina is een merk met aanvullende producten voor paarden, geheel op natuurlijke basis. Ook hebben ze producten om sportpaarden te ondersteunen in hun werk en prestaties. Alle producten zijn dopingvrij en betaalbaar!
Wij zelf gebruiken de producten al een hele tijd en zijn super enthousiast over de werking van de producten. Wij vinden het echt een aanrader, met merkbaar resultaat bij onze paarden.

Hieronder een korte samenvatting van de producten die we gaan verkopen.

 • BioCina Kruidengel:
  De gel heeft een bloedcirculatie bevorderende werking en zorgt voor een snelle verlichting van klachten. Het heeft een ontspannende, ontstekingsremmende werking en zorgt voor een goede bloeddoorstroming in de spieren. Het werkt verlichtend na arbeid, maar ondersteunt ook bij genezing. Voor zwelling, overstrekken van banden, kneuzingen, artrose, pezen en spieren.

 • BioCina Hoefolie:
  Voor broze gebarsten hoeven. Het maakt de hoorn weer soepel en buigzaam. Het heeft een antibacteriële werking door de opgenomen kruiden en oliën.

 • BioCina Electrolyte:
  Voor paarden die dagelijks in de sport/fokkerij actief zijn. Het is belangrijk voor het behoud van de algehele stofwisseling en waterbalans. Ook voorkomt het verzuring van spieren, en zorgt voor een sneller herstel. Symptomen kunnen zijn: de vacht krijgt een doffe glas, zwaar zweten, hevige spanning de dag na inspanning, likken aan de stalwanden/ tralies.

 

 • BioCina Energy Booster:
  Zorgt voor een snel herstel van het energie gehalte. Herstelt het paard sneller na inspanning, doordat het de darmflora terug in balans brengt door de plantenzymen die in het product aanwezig zijn. Het wordt vooral ook aanbevolen voor en na ziekten, parasitaire besmetting, langdurige diarree, en neiging tot koliek. Dit omdat het een darm reinigend vermogen heeft.

 • BioCina Metabolisme Active + Vitamine C:
  Dit product kan de stofwisseling en het immuunsysteem positief beïnvloeden. Vooral in het voorjaar en najaar, wanneer paarden zich moeten aanpassen aan het nieuwe seizoen, wat meestal ook te maken heeft met de nodige ontwormingskuren en vaccinaties. Om de afweer van het lichaam te ondersteunen, moet Vitamine C in voldoende hoeveelheden worden toegediend.

 • BioCina Vitamine E (vloeibaar):
  Voor herstel en stimulatie van het stofwisselingssysteem, bijvoorbeeld bij onvoldoende spieropbouw, stijfheid etc. Ook bij veranderingen in zenuwbanen, bijvoorbeeld bij kissing spines, verwondingen, ongevallen, herpes of andere virusziekten. Het helpt ook bij bot en gewricht problemen, zoals artrose. Het is vooral belangrijk in de wintermaanden, bij tekort aan vetzuren, wat zich uit in een schilferige vacht.

 • BioCina Nervo Mag:
  Voor nerveuze paarden. Deze worden vaak gekenmerkt door: gebrek aan concentratie, gebrek aan prestaties, spanning, rusteloosheid, vermoeidheid, overgevoelig en zwaar zweten. Kortom voor minder stresssituaties, een zeer geschikt product.

 • BioCina Top Hoef:
  Bijzonder voor paarden met hoefproblemen. Voorziet het paard van voedingsstoffen die gezonde hoefgroei bevordert en cel vernieuwing activeert, waardoor de hoef van binnenuit verbeterd. De hoorn wordt weer soepel en elastisch.

 • BioCina Senior Active:
  Speciaal voor paarden vanaf 15 jaar of paarden met vroege tekenen van slijtage. Voorziet het paarden van voedingsstoffen die gemakkelijk toegankelijk zijn voor de leeftijdsgebonden stofwisseling. Het product versterkt en verbetert het bewegingsapparaat en het spijsverteringsstelsel, de spieren en de bloedwaarden van het paard. Preventief en genezend effect op artrose, stijfheid, diarree en koliek.

 • BioCina Borreliosan:
  Speciaal voor paarden met de ziekte van Lyme.
  De ziekte van Lyme is een infectieziekte die wordt veroorzaakt door een door teken overgedragen groep ziekteverwekkers, Borrelia, die de huid, gewrichten, zenuwstelsel, ogen en hart kan aantasten. Een bewezen infectie wordt behandeld met antibiotica, meestal over een langere periode. 
  BioCina Borreliosan is ontwikkeld in nauwe samenwerking met dierenartsen en alternatieve behandelaars en ondersteunt het metabolisme en het immuunsysteem van het zieke dier parallel aan de veterinaire behandeling. 

  BioCina Borreliosan heeft een ondersteunend en stabiliserend effect op het immuunsysteem en activeert zo het zelfgenezend vermogen van het lichaam, dat volgens de huidige omstandigheden essentieel is om deze ernstige ziekte te genezen. De ingeperkte druivenpitextracten fungeren ook als antioxidanten, ook wel radicale aaseters genoemd.
  BioCina Borreliosan voorziet het paard van voedingsstoffen met een hoge biologische beschikbaarheid om het metabolisme te stabiliseren en de ontgifting van de lever te activeren. Inhalatoren: Vit. B1, B2, B6, B12, C en E, procyanidin B1, B2, B3, C1, tetrameer, P1 en P2, catechin en epicatechin.

 • BioCina Banden en Gewrichten:
  Voor profylaxe bij sportpaarden. Dit betekent voorkoming van ziekten. Het product zorgt voor meer spieropbouw. Maar ook bij letsel en slijtage van de banden en gewrichten heeft het een genezende werking. Zoals het voorkomen van: hoefkatrolontsteking, osteoartritis, osteoporose, bothuidontsteking, verrekkingen, vezelbreuken etc. De banden krijgen hun elasticiteit terug ‘typische kraken bij elke stap’ verdwijnt, meestal na langdurig gebruik van dit product. Het product bevat belangrijke aminozuren, welke in het lichaam worden omgezet in glucosamines, deze maken deel uit van alle botten, banden, spieren etc. en zijn nodig bij het opnieuw opbouwen van defecte celstructuren.

Mocht u interesse of vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Stuur een appje of bel naar 06-30313881 of mail naar info@staldekeunenhoek.nl

Wij helpen u graag verder! 

Naar het overzicht