Happy valt in de prijzen!

Afgelopen weekend zijn we met 3 paarden gestart bij het Keelven in Someren.

Happy heeft een tijdje een wedstrijdpauze gehad, wat de vorige wedstrijd goed te merken was.. Hij was iets te 'happy' om een goede proef te lopen. Dit weekend ging hij zowel vrijdag als zondag mee om weer wat meters te maken. Vrijdag liep Happy een proef zonder grote fouten, maar met nog genoeg kleine dingen. Deze proef werden ze 6e met 62,3%. Zondag liep Happy een fijnere proef en konden ze beter afwerken, dit resulteerde in een 3e prijs met dik 63%. Het moet nog allemaal veel beter, maar voor nu dik tevreden!

Voor Ireina was het haar allereerste binnenwedstrijd ooit. Even spannend allemaal, maar ze liet zich super rondsturen in de klasse M1. Ireina is volop in ontwikkeling waar wij heel veel vertrouwen in hebben! Met 63% waren we tevreden over haar indoordebuut. Dat smaakt naar meer!!

Ook trainingspaard Billy Jean mocht mee in de klasse M1. De eerste proef ontstonden er veel fouten door spanning. De tweede proef konden ze dit beter afvloeien en was het algemene beeld een stuk beter. De fouten drukten de punten erg omlaag, maar door meters te maken in de wedstrijdring wordt dit vanzelf beter. 

Op naar Geldrop Hippique aankomende woensdag! 

Naar het overzicht