Afgelopen maanden

De afgelopen maanden is het wat stiller geweest op Stal de Keunenhoek...

Een nachtmerrie werd waarheid, iets wat we nooit mee wilden maken is gebeurd. We hebben Pilou's supertalent Holland in moeten laten slapen... 
Holland heeft drie weken gevochten voor zijn leven, maar had de grootste pech die hij kon hebben. Complicatie op complicatie, tegenvaller na tegenvaller. Elke dag reisde we minimaal één keer af naar Tom Marien in Lummen, waar hij de beste zorg kreeg. Pilou en Holland hadden altijd al een hele sterke band en dat bleek wel in deze laatste weken. Dat vreselijke besluit dat we hem uit zijn lijden moesten verlossen werd genomen, op 28 augustus is hij ingeslapen in Pilou's armen..  Een emotionele klap waar we allemaal eventjes tijd voor nodig hadden.. 

 

Een paar weken later stonden we voor de volgende keuze. We besloten om Era een nieuwe baasje te gunnen, een meisje uit Israël paste perfect bij haar en zal goed voor haar zorgen. Inmiddels is Era veilig op haar nieuwe plek aangekomen en maakt ze het goed. Era is 5 jaar bij ons geweest en we hebben haar zelf opgeleid van zadelmak tot Lichte Tour!

Dit betekende dat voor Pilou opeens 2 stallen leeg kwamen. We gingen op zoektocht maar een fijn paard terugvinden ging nog niet zo simpel. Na lang zoeken is vrijdag onze nieuwe aanwinst helemaal goedgekeurd en bij ons op stal gekomen. 
Jefferson, 4 jarige ruin van Charmeur, wordt de nieuwe troef! 

We hebben de draad weer opgepakt en gaan volle moed weer aan de slag! :) 

Naar het overzicht