Vorig weekend zat het ons niet mee...

Een laat berichtje over de wedstrijden van vorig weekend. Door alle drukte deze week is het er helemaal overgeschoten..

Vorig weekend zijn Pilou en Mirthe met Femme en Era naar Veldhoven geweest. De manage was super mooi aangekleed, wat wel veel spanning bij veel paarden veroorzaakte. Er stonden show auto's, tractors en veel bloemen en pompoenen. Ook was de hele bak rand versiert met reclame doeken. Ondanks al deze spannende dingen, konden we onze paarden toch goed rondgestuurd krijgen.

Pilou kwam voor de tweede keer met Femme Fatale aan de start in de klasse L2, ze vond het op het begin erg spannend. Maar al snel gaf ze over en bleef ze erg goed bij de les. Zelf was Pilou tevreden met hoe braaf ze was en hoe ze toch haar proefje door had gelopen. Helaas konden we ons niet zo vinden in het jury commentaar, wat 177 punten opleverde. 

Mirthe kwam met Era aan de start in de klasse M1. Ook Era vond het spannend, maar bleef goed bij de les. Enkele kleine hakkeltjes ontstonden, maar ondanks dat waren we super tevreden. Era toont steeds meer zelfvertrouwen en kan de spanning voortaan goed verwerken. Helaas ook bij Mirthe viel de uitslag een beetje tegen, ze haalde uiteindelijk 171 punten.. Volgende keer beter zullen we maar zeggen!!

Zondag had Pilou een subtop wedstrijd met Atanic in Oirschot.. Helaas ook hier zat het ons niet mee..
In de proef ontstonden twee grotere fouten, die hard afgestraft werden. Doordat deze onderdelen dubbel telden, ging onze score enorm omlaag. Uiteindelijk haalde we een percentage van 58%. Het was erg jammer, want de twee fouten waren miscommunicatie tussen Pilou en Atanic, wat eigenlijk niet zou hebben gehoeven. 

Het was dus duidelijk niet ons weekend! Volgende keer beter, we oefenen lekker door! 
 

 

 

Naar het overzicht