Update!

Dat is weer even geleden dat we een nieuwsbericht geplaatst hebben...

Onlangs is onze website vernieuwd! Verschillende nieuwe functies erbij en dat werkt top! Floor Schoenmakers van EHS Communication, heel erg bedankt!

- Hollandboy mocht vorig weekend mee op wedstrijd in Leende bij de Molenberg voor zijn M1 debuut. De eerste proef ontstond er één miscommunicatie, heel erg jammer want dit kostte hun de prijs! Ze belandden net buiten de prijzen met ruim 64%. De tweede proef liep Holland top en dit werd beloond. Hij won deze proef met 67%! Top paardje :)

- Afgelopen zaterdag was een regenachtige maar zeer geslaagde wedstrijddag. Happyboy en Happiness hadden allebei hun wedstrijddebuut in Someren. Beide paarden waren topbraaf en lieten zich goed zien in de proef. Pilou reed Happiness naar een tweede prijs met 67% in de klasse L2. Mirthe en Happy wonnen beiden proeven met 70% in de klasse B! Super tevreden, en nu kilometers maken met deze puppys!

Last, but not least... 

Onze activiteiten! We hebben weer een aantal leuke clinics voor de boeg.
De inschrijvingen gaan voortaan anders. Via het inschrijfformulier op de website kun je je inschrijven voor de verschillende clinics. Wij verzamelen alle gegevens en zodra het programma bekend is, nemen we contact met je op!

We zijn ook voortaan actief op facebook waar we jullie op de hoogte houden over onze wedstrijden, activiteiten en bezigheden rondom stal!

Naar het overzicht