Top weekend voor Limoncello en Mirthe.

Een druk wedstrijd weekendje achter de rug, maar wederom met goede resultaten. Vrijdag kwam Mirthe aan de start in de klasse L1 met Limoncello. Wat gaat dit paard goed vooruit !!:) De eerste proef werden ze exequo eerste, de tweede proef haalde ze een vierde prijs. In totaal haalde ze deze avond vier winstpunten binnen!

Vandaag deed ze er nog een schepje bovenop in Leende, wat liep hij goed. Deze proeven wist ze beide te winnen met weer erg goede punten en leuk jury commentaar. Wat een topper is Limoncello aan het worden, hij gaat de laatste weken als een speer vooruit. Super tevreden, vier prijzen en 6 winstpunten in één weekend! 

Fanuel mocht ook weer mee vandaag, voor de tweede keer dat hij mee ging op wedstrijd gedroeg hij zich weer erg goed. Helaas ontstond een fout in de eerste proef, wat ons uiteindelijk een prijs heeft gekost. De eerste proef eindigde Pilou en Fanuel net buiten de prijzen met één punt verschil op de prijswinnaar. De tweede proef vielen ze ook net buiten de prijzen met een half punt verschil op de nummer twee. Een beetje jammer is dat wel, maar wederom leuk jury commentaar en goede punten. Super tevreden met het eind resultaat!

Kortom een top weekendje, op naar de volgende!:).

 


 

Naar het overzicht