Succesvolle wedstrijddag!

Afgelopen zondag was een druk wedstrijddagje voor ons.

Pilou en Hollandboy hadden hun debuut in de Klasse L2 op de wedstrijd in de Molenberg.
Hollandboy wordt dit jaar pas 5 en is het laatste jaar fijn doorgetraind thuis. De wedstrijd in Leende was ideaal om eens te toetsen hoe Holland het op vreemd terrein/wedstrijd doet. En met succes!!

Holland liep heel fijn de baan rond en vertrouwde volledig op Pilou. Hij heeft nog weinig ervaring op vreemd terrein en ook met de vrachtwagen was hij nog niet vaak meegeweest. Holland liet zich goed rondsturen en was niet anders als thuis. Hij liet mooie stukken zien en stond fijn aan de hulpen. Ze konden een hele nette proef neerzetten zonder echte fouten. Ze behaalde een 3e prijs met bijna 66% met maar liefst een 8 voor de algemene draf. Dit smaakt naar meer :) 

Eerder die dag ging Limoncello mee naar Geldrop om twee proeven te starten in het L2. Deze wedstrijd werd door HSV Cranendonck georganiseerd, de club waar wij lid van zijn. De eerste proef ging heel fijn, Cello komt steeds makkelijker de proeven door en de fouten worden elke wedstrijd minder. Met bijna 68% en een 2e prijs waren we heel tevreden over deze proef. De tweede proef ging minder goed, er kwamen miscommunicaties en de proef werd wat rommelig. Toch verdiende ze daar een winstpuntje, waardoor Cello de punten heeft om in het M te mogen starten. 

Aankomend weekend is alweer de laatste indoor wedstrijd van dit seizoen, op naar het outdoorseizoen! 
 

Naar het overzicht