Succesvol weekend

We hebben een succesvol weekend achter de rug!!
Zaterdag mocht Era mee naar Hulten voor een wedstrijd in de klasse ZZ Zwaar. De eerste proef hadden we helaas een grote storing, omdat een tractor met een rammelend hooimachine ons achterop gereden kwam. De ring lag dicht langs een weg, en helaas hadden wij de pech dat de tractor net op het verkeerde moment langs kwam. Ondanks deze storing had Era een goede proef gelopen. Het resulteerde in een zesde plaats met ruim 61%, in een groot deelnemersveld. We eindigde net buiten de prijzen. We kijken met een zeer tevreden gevoel terug op de wedstrijd. Era gaat met sprongen vooruit!

Zondag mocht Holland mee op pad voor zijn eerste buitenwedstrijd. Hij was super braaf en ontspannen, wat voor ons het allerbelangrijkste was. Ook de proef deed hij erg goed, dit leverde een derde plaats met ruim 65% op. Nu mag hij vaker mee op wedstrijd om in het ritme te komen en ervaring op te doen. Erg tevreden met de vooruitgang van Holland! 

 Ook de leerlingen van Pilou hebben dit weekend super gepresteerd. Ellen Snijkers wist de klasse CL2 te winnen, haar zusje Isa Snijkers won de klasse CB. Laura Kreft won de klasse M2, met haar nieuwe paard Rolex. Met haar andere twee paarden behaalde ze mooie resultaten met ruime winst. Ook Renske van Gansewinkel reed knap naar een tweede plaats. Mary Weijts reed maar liefst ruim 70% bij elkaar, wat betekent dat ze weer een klasse hoger mag gaan starten. Maar ook Sandra Langenberg reed knap 67% bij elkaar, ondanks ze sinds lange tijd niet meer op wedstrijd was geweest. Top gepresteerd allemaal, we gaan zo lekker door!!! 

 

 

 

 

Naar het overzicht