Prijzen weekend!!

Wat een succesvol weekend hebben we achter de rug. Limoncello won de klasse B, Filamara won de klasse L2 en Fanuel had zijn debuut in het M1 en haalde een derde prijs! De vakantie heeft onze paarden goed gedaan.

Vrijdag mocht Limoncello mee naar Someren (Molenhorst), waar hij veel goede verbetering liet zien. De eerste proef wisten Mirthe en Cello te winnen en de tweede proef behaalde ze een tweede prijs. Erg tevreden hoe Cello zich ontwikkeld de laatste tijd.

Zaterdag was Filamara aan de beurt, zij mocht mee op wedstrijd in Someren bij het Keelven. Filamara liep erg fijn in het losrijden, helaas ontstonden in de eerste proef wat kleine rommeltjes.. De tweede proef wist Mirthe dit op te lossen en won deze rubriek met bijna 65%. 

Vandaag vond het wedstrijd debuut van Fanuel en Pilou plaats. Fanuel hebben we eerst even thuis doorgetraind om direct in de M1 te starten. Waauw, wat deed hij het goed! Pilou was mega trots op hem naar afloop. De eerste proef behaalde ze een derde prijs met ruim 66%. De tweede proef eindigde ze net buiten de prijzen met een half punt verschil op nummer 3. De uitslag lag erg dicht bij elkaar. Erg tevreden voor de eerste keer, hij heeft twee super nette proeven laten zien. Wat een fijn paardje is het toch!

 

 

 

 

Naar het overzicht