Plaats vrij voor trainingspaarden.

Momenteel hebben wij enkele plaatsen vrij voor trainingspaarden. Pilou (22 jaar) rijdt zelf succesvol op Lichte Tour niveau en heeft veel ervaring in het opleiden van jonge paarden.

Ze zoekt zowel jonge, als ervaren paarden. De voorkeur gaat uit naar paarden vanaf 4 jaar oud, die minimaal zadelmak zijn. Wij kunnen uw paard verder opleiden tot een gewenst niveau, uitbrengen op wedstrijd of u helpen bij de verkoop van uw paard. Er zijn vele mogelijkheden te bespreken, zodat we iets voor elkaar kunnen betekenen. Op onze accomodatie hebben wij alle faciliteiten om goede training en verzorging waar te maken. Uw paard komt in goede handen!

Ook is ze op zoek naar een talentvol Lichte Tour paard om actief uit te brengen in de wedstrijdsport of eventueel mee te nemen naar de Rabotalententrainingen! Weet u iemand of kent u iemand die nog een ruiter zoekt voor zijn/haar Lichte Tour paard, dan horen wij dit graag van u. Wij zijn namelijk hard op zoek naar een talentvol paard!!

Mocht u interesse hebben, mag u altijd contact met ons opnemen door het volgende nummer te bellen: 06-30313881 / 06-22686510.

Met vriendelijke groet,
'Team Stal de Keunenhoek'
Amazone Pilou van Dijk.

Naar het overzicht