Pilou officieel Instructeur Wedstrijdsport Dressuur

Gisteren vond de diploma uitreiking van de KNHS Instructeursopleidingen plaats in Ermelo. De heenweg naar Ermelo was geen pretje, dikke anderhalf uur vertraging door files, maar we wisten dat we niet voor niets gingen. Eenmaal in Ermelo aangekomen was er een leuk programma. Alle geslaagden moesten om de beurt naar voren komen om het diploma in ontvangst te nemen en te ondertekenen.

Pilou mag zich vanaf vandaag officieel Instructeur Wedstrijdsport Dressuur benoemen. Dit houdt in dat ze tot en met ZZ Licht niveau alle combinaties mag lesgeven. Ook het coachen van combinaties op wedstrijden en het organiseren van activiteiten waren onderdeel van deze opleiding, dit heeft ze met een percentage van 100% af weten te sluiten. De opleiding was onderdeel van de ORUN, niveau 4.
Pilou: 'Ik ben erg blij dat ik het diploma binnen heb. Door mijn ongeluk in April leek het er in eerste instantie niet op dat ik het dit jaar af zou kunnen ronden, gelukkig is dit wel gelukt en heb ik alles dik en dubbel gehaald. Het was een behoorliijke tijdrovende opleiding waarvoor we veel naar Uden en Ermelo zijn geweest, ik ben blij dat het erop zit!'. 

Dus bent u nog op zoek naar een nieuwe instructeur? Dan kunt u altijd bij ons terecht, vanaf vandaag zijn we gediplomeerd:)!

Naar het overzicht