Paasweekend!

Het paasweekend op Stal de Keunenhoek stond dit keer in het teken van wedstrijd! 

Pilou en Era kwamen vrijdag aan de start in de klasse ZZ-Zwaar in De Mortel. Era had last van spanning in de proef, waardoor helaas grote fouten ontstonden. Op dit niveau worden die fouten zwaar afgestraft en de spanning was te groot om het percentage nog voldoende op te kunnen hogen. Snel vergeten, want zondag mocht Era weer mee! 

Zaterdag ging Cello mee naar Asten-Heusden voor twee proeven in het M1. Limoncello was lekker ontspannen, maar door de proef ontstonden er wat kleine dingen. Toch namen ze een derde prijs mee naar huis en weer twee dikke winstpunten. Limoncello heeft in een maand tijd alweer 7 winstpunten bij elkaar gelopen. Naast de prijs en winstpunten hebben we er ook nog hele mooie foto's aan over gehouden!

Zondag was Era weer de gelukkige om mee te gaan naar Ammerzoden. Pilou kon er super goed aan rijden in de proef en het algemene beeld was veel verbeterd. Naast de bekende verbeterpunten waren er geen grote fouten en had ze een ontspannen, vloeiende proef gelopen. Dik tevreden! De proeven waren goed voor 63% en 61%, met zelfs bij 1 jury 65%!
Zo goed door blijven trainen thuis, dan komen Era haar kwaliteiten steeds meer naar boven!

De volgende wedstrijd zal 29-30 april zijn, dan mag ook Filamara weer mee. 
En voor nu,

Fijn paasweekend! 

 

Naar het overzicht