Holland en Era beide in de prijzen!

Ook met het tropische weer bracht Pilou dit weekend twee paarden uit op wedstrijd.

Holland ging mee naar Asten-Heusden om hier twee proeven te laten zien in de klasse L2.
En met succes! Wow wat liep hij fijn, Holland was meteen vanaf het begin ontspannen. Hij gaf niks om de omgeving en luisterde erg goed. Pilou had geen grote fouten in de proef en het beeld was erg vriendelijk en goed. Pilou en Holland wonnen beide proeven met 66% en 69%! Met een ervaring erbij en dit goede resultaat konden we blij richting huis :)

Zondag was het de beurt aan Era om mee te gaan naar de subtopwedstrijd in Uden. Wat was het warm... 
De eerste proef waren we heel erg tevreden. Era liet hele mooie stukken zien zonder grote fouten. Ook de aandachtspunten van de vorige keer waren weer verbeterd. De eerste proef werd beloond met 61,21% en een 5e prijs! 
De tweede proef was vrij snel achter de eerste proef, Era werd wat moe en had het zwaar tijdens deze proef. Hierdoor ontstonden er een paar dure fouten die helaas ervoor hebben gezorgd dat deze proef geen winst waardig was. Ondanks deze fouten had Pilou voor verschillende onderdelen goede punten (7 / 7.5), we weten dat het erin zit!

Met dit warme weer worden bij ons de paarden 's ochtends of 's avonds getraind en staat smiddags alles lekker op stal, waar het lekker koel is. 

 

Naar het overzicht