Gentleman weer top gepresteerd.

Het was een druk wedstrijddagje vandaag. Vanmorgen mocht onze Gentleman weer mee op wedstrijd. Gentleman werd uitgebracht door Mirthe in de klasse B op de selectiewedstrijd in Son en Breugel. Het was voor hem de tweede keer dat hij mee mocht naar een ander terrein, en wederom super super braaf. Wat een geweldig paard is dit zeg!

Het was zijn allereerste binnen wedstrijd ooit, en hij loopt zo netjes zijn rondje, ongelooflijk. Met nog wat hele kleine communicatiefoutjes hadden Mirthe en Gentleman een mooie proef gereden. Met super commentaar van de jury en maar liefst zes keer een acht als cijfer eindigde ze op een 9e plaats. Een super prestatie, in een groot deelnemersveld van 35 ruiters. Een negende prijs met 199 punten hadden we niet durven dromen met zo'n onervaren paard. Zeer tevreden zijn we weer richting huis gegaan.

Vanavond was Bueno aan de beurt om weer mee te gaan. Bueno is in totaal acht maanden thuis geweest om op ons gemakje door te trainen. De eerste proef was erg wennen, Pilou en Bueno waren niet helemaal op elkaar afgestemd. De tweede proef ging al een stuk beter en Bueno stond er ook een stuk scherper aan. Het was helaas nog niet goed genoeg om in de prijzen te rijden in het ZZ Zwaar. We oefenen weer lekker door en proberen ons wedstrijdritme weer op te pakken. De spits is er weer af, met nog genoeg verbeterpunten. We weten waar we aan moeten werken!

 Op naar de volgende wedstrijd.  

 

Naar het overzicht