Fijne jaarwisseling!

2016, een sportief goed jaar! 

Begin dit jaar begon Pilou haar eigen bedrijfje, Pilou van Dijk Dressage. Ze behaalde haar instructeurs diploma en na een jaar hard werken kunnen we zeggen dat het goed loopt. Veel leuke nieuwe lesklanten en trainingspaarden heeft ze erbij, waar ze zich elke dag opnieuw weer volledig op stort!

In januari werd Gentlemen verkocht, deze knapperd wist op wedstrijd alle ogen te trekken en liep topscores. Hij staat nu nog steeds tevreden bij zijn nieuwe eigenaar.  
Voor Gentlemen kwam Limoncello op stal, een ondeugende ruin die zich in het afgelopen jaar goed heeft ontwikkeld. Net als Filamara hebben ze een druk wedstrijdjaar achter de rug, en zijn we weer enkele niveaus opgeklommen.

Era maakte dit jaar de switch van ruiter. Pilou ging haar trainen en wow wat heeft dat paard sprongen voorruit gemaakt. In de planning staat voor 2017 hun subtop debuut! Spannendd...
Holland is ook bij ons op stal is gekomen in 2016. Een natuurtalentje die een hele mooie combi is samen met Pilou. Ook Holland zal in 2017 zijn wedstrijddebuut maken.

Bueno en Fanuel zijn beide naar het buitenland verkocht. Bueno heeft een lange reis naar Japan mogen maken en Fanuel is op zijn reis naar Amerika.  

Op de valreep van 2016 hebben we nog een hele leuke nieuwe aanwinst, een bijna 3 jarige ruin v. Wup! Dit paard is nog onbeleerd en is een grote knuffelbeer! Een uitdaging voor in het nieuwe jaar.

Helaas was er in april dit jaar ook een tegenvaller. Pilou brak haar rug, maar dankzij goede therapie en rust is ze relatief snel opgeknapt en heeft ze haar werk weer helemaal kunnen herpakken. Gelukkig.. want het had ook anders af kunnen lopen. 

Vanavond sluiten we 2016 af, helemaal klaar voor een nieuw sportief jaar. Met nieuwe workshops voor de boeg, leuke projecten en een boel fijne paarden kunnen we van start.
We willen iedereen bedanken voor de fijne samenwerking, zo gaan we in 2017 weer fijn verder. 

Een hele fijne jaarwisseling en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.  Op naar een gezond, sportief en gelukkig 2017!

 

Liefs, 

Familie van Dijk 
 

  


 

Naar het overzicht