Era scoort dik 65% in het ZZ-zwaar!!

Wat een paard! Era gaat elke week met sprongen vooruit in de training, maar nu ook op de wedstrijden!

Afgelopen vrijdagavond mocht ze mee naar de subtop wedstrijd in Etten Leur. Deze mooie accommodatie bij Blom was voor de proef begon al een goede training voor Era, er was veel te zien langs het losrijden en langs de ring. 
Pilou was startnummer 1 en reed meteen een sterke proef. In de eerste proef liet Era zien dat ze het niveau steeds beter aan kan. De pirouettes waren beter, de series liep ze goed, maar helaas was er nog 1 fout in het achterwaarts. Voor de rest waren we heel tevreden, de trainingspunten komen steeds beter uit de verf in de ring. 

De tweede proef liep era ook ontspannen haar rondje, jammer genoeg ontstonden er een paar foutjes, waaronder een dure telfout in de serie. Al met al bleef Era goed aan de hulpen en mochten we ook over deze proef zeker niet klagen.

En dan de resultaten... De eerste proef werd beloond met een 4e prijs, met maar liefst 65,57%. De tweede proef hadden ze eveneens prijs, nu 5e, met bijna 62%. Netjes voorgesteld, fijne aanleuning en een nette proef was het commentaar wat bij 3 verschillende juryleden op het protocol stond!  

Super blij en trots op Pilou en Era wat ze in een korte tijd voor elkaar boksen! Op naar de volgende wedstrijd... 
 

Naar het overzicht