Elan wint het M2 en Era een derde prijs!

Ondanks dat het gister op het 'Sarah feestje' redelijk laat was geworden, waren we in topvorm vandaag.
Elan mocht na lange tijd weer mee op wedstrijd. Sinds Juni dit jaar was hij niet meer mee geweest op wedstrijd, omdat hij een tijdje vakantie heeft gehad. Pilou startte Elan meteen in de klasse M2, en dit pakte super uit. Ondanks dat het zijn debuut was wist hij meteen te winnen met ruim 67%. Er zaten nog wat kleine foutjes in de proef, maar deze konden door de andere hoge cijfers weer opgehaald worden. De middendraf werd beloond met maar liefst een negen, hier mocht dan een klein foutje tegenover staan. 

Ook Era deed vandaag weer super goed haar best. Era maakt op wedstrijd grote sprongen vooruit! Het drafstuk in de proef werd beloond met alleen maar zevens en achten. Ook het galopstuk werd met hoge cijfers beloond. In de stap was ze iets gespannen, waardoor er wat kleine foutjes ontstonden. Ondanks een paar kleine miscommunicaties hadden Mirthe en Era het super gedaan. De proef werd beloond met een derde prijs met ruim 65%. 

Op naar de volgende wedstrijd in het nieuwe jaar. De paarden worden nu een paar weekjes rustig aan door getraind, zodat we er in het nieuwe jaar weer volop tegen aan kunnen! 

Naar het overzicht