Druk wedstrijdweekend achter de rug!

Afgelopen weekend zijn we op wedstrijd geweest in Someren en Geldrop.

Zaterdagmiddag startten Mirthe en Filamara hun tweede wedstrijd in de klasse B. Deze wedstrijd werd georganiseerd op de mooie locatie bij het Keelven in Someren. Filamara deed het weer erg goed. Mirthe heeft een fijne proef kunnen rijden, voor het gevoel was Filamara al weer goed vooruit gegaan ten opzichte van de vorige wedstrijd. Er waren nog wat kleine dingetjes die wat netter zouden mogen, maar al met al waren we super tevreden. Ze behaalden samen 187 ptn (62,3%) en een 7e plaats, net buiten de prijzen.  

Zondagmorgen mocht Nadine met Lobke starten in Geldrop bij Manege Meulendijks. Nadine start met Lobke in de klasse L1, wat ontzettend goed uitpakte. Lobke liep in beide proeven super fijn, vooral de 2e proef heeft Nadine haar fijn rond weten te sturen. Het resultaat mocht er dan ook zijn. Samen wisten ze beide proeven te winnen!! In de 1e proef wist Nadine 194 ptn te halen (64,6%), in de 2e proef deed ze er nog een schepje bovenop. Met heel mooi jurycommentaar kreeg ze een score van 210 ptn (70%). Dik verdiend!!

Zondagavond verscheen Pilou in de wedstrijdring met Era, eveneens in Someren. Dit was ook de tweede wedstrijd voor Era in de klasse Z2. Era gaat met grote sprongen vooruit. De vliegende wissel is goed bevestigd en deze laat ze in de proef dan ook goed zien. Pilou reed een hele fijne proef. Era begint steeds beter aan te pakken en, vooral voor haar leeftijd, doet ze het ontzettend goed op dit niveau. Helaas vielen de punten erg tegen. Ze behaalden geen winst, maar werden toch 6e in de klassering. Met een goed en tevreden gevoel over de proef gingen we naar huis.

 

Tevreden en voldaan over het afgelopen weekend, zijn we weer fris begonnen aan een nieuwe week.

 

 

 

 

Naar het overzicht