Druk druk bij Stal de Keunenhoek

Het is een drukke tijd bij ons op stal..
Door het ongeluk van Pilou (mijzelf), ben ik als stalruiter even uitgeschakeld.. Dit betekent dat de rest met zijn alle een pasje harder moet lopen om alles draaiende te houden. Gelukkig lukt dit allemaal prima, mede door de fijne hulp van onze pensionklanten die erg goed met ons mee denken en ons mee helpen.

Nadine en Mirthe trainen mijn paarden. Nadine traint voornamelijk de ervaren paarden en Mirthe traint voornamelijk de jonge paarden. Op het moment hebben we vijf jonge paarden die opgeleid worden. Mirthe is hier gelukkig super in getraind en heeft hier echt gevoel voor. Na haar stage moet ze 's avonds nog drie of vier paarden rijden. Dit is erg druk, maar ik ben erg blij met haar hulp. Mirthe is een topamazone voor de jonge paarden!! 
Ook nadine heeft het op het moment erg druk, naast haar kapsalon helpt ze erg veel op stal. Ze longeert de (jonge) paarden en rijdt de ervaren paarden zoals Bueno en Era. Nadine had de laatste tijd het rijden zelf op een laag pitje staan, maar ik ben erg blij dat ze nu mijn paarden door traint. Ik probeer haar hier zoveel mogelijk instructie in te geven, en ze rijdt er super op weg! Ik heb het maar getroffen met zo'n zussen!

Niet te vergeten onze mama. Mama doet het hele stalmanagement, longeert paarden en zorgt dat alles draaiende wordt gehouden. Ze helpt Mirthe en Nadine bij het wisselen van paarden tijdens het rijden, zodat zij effectief kunnen trainen. Dit omdat er in de avonden vaak nog veel gedaan moet worden. Papa en mama zorgen ook voor al het onderhoud aan onze accommodatie en zorgen dat het elke dag tip top erbij ligt (zie foto). Ik ben erg blij met zo'n team om mij heen!!!

Met mij zelf gaat het gelukkig weer een stuk beter, ik mag weer wat rond lopen en bewegen. Ik ben begonnen aan mijn revalidatie die naar schatting ongeveer 2 maanden gaat duren. Het gaat weer de goede kant op!!

Groetjes Pilou.

 

 

 

 

Naar het overzicht