6e prijs voor Pilou en Atanic in de PSG

Vrijdagavond zijn we met zijn alle naar de Mortel gegaan waar een subtop wedstrijd werd verreden. 
Pilou moest als eerste start na de pauze de ring in. Dit was erg fijn, omdat er voor aanvang van de ring en in de pauzes baan verkend mocht worden. Hier had Pilou natuurlijk even gebruik van gemaakt. Achteraf was dit niet nodig geweest, want Atanic was erg relaxt en vond niets spannend. 

Atanic stond er fijn aan en was super bij de les. Ook de proef ging vlekkeloos, we hadden geen fouten, waardoor Pilou met een erg tevreden gevoel de ring uit kwam. Pilou: 'Ik had voor mijn gevoel erg fijn kunnen rijden. Alles kwam mooi uit en heb al mijn oefeningen voor mijn gevoel af kunnen werken. Atanic stond er super aan en letten heel goed op. De eerste PSG proef waarin ik dacht; yesss dit is hij!". Natuurlijk zijn er nog genoeg verbeterpunten waaraan gewerkt kan worden, maar voor nu waren we erg tevreden.

De proef werd beloond met 63,55% wat goed was voor een zesde prijs. Van de in totaal 21 starts, vonden we dit een geweldige prestatie. Ook stond op beide protocollen leuk jury commentaar, erg leuk om te zien dat zij ook enthousiast waren! Op naar de volgende wedstrijd!!  

Naar het overzicht