3 paarden, 6 proeven, 5 prijzen!

We hebben een leuk weekendje achter de boeg!

3 dagen wedstrijd met veel succes!
Vrijdag ging Limoncello mee naar het Keelven in Someren. Hij liep voor de laatste keer mee in de klasse M1, we hebben de punten om naar het M2 te mogen! Limoncello liep de proef fijn en makkelijk door, en met resultaat. Beide proeven wonnen ze met 64,7% en 65,3%. Op naar het M2 :)

Zaterdag mocht Era mee naar de subtop wedstrijd in Liempde. Pilou reed twee proeven in het ZZ-Zwaar, de eerste keer weer nieuwe proeven sinds de afgelopen maanden. Era stond er super aan en Pilou reed een hele nette proef zonder fouten! Verbeterpunten blijven er altijd, maar de eerste proef was helemaal foutloos. Super tevreden en met een goed gevoel gingen ze de tweede proef in. Hier kwamen er wat kleine hakkeltjes in de aanleuning, maar dit maakte ze weer snel goed door 8e te scoren voor de series.
De uitslag; De eerste proef verdiende ze de 2e prijs met bijna 64% met leuk jurycommentaar. De tweede proef werden ze 7e met 60,5% in een groot deelnemersveld (20 deelnemers).

Na deze successen mocht Filamara ook aan de slag op de wedstrijd in Someren. Filamara gaat goed vooruit, de overstap naar het M2 zou ze al kunnen maken maar we hebben nog te weinig wedstrijd gereden in het M1. Het doel was dan ook om 3 winstpunten bij elkaar te slepen om over te mogen naar de klasse hoger. 
Fila liep twee hele constante proeven, zonder fouten. En ook dit werd beloond, beide proeven wonnen ze met maar liefst 71,3% en 71,5%! De winst is binnen :)

Super tevreden en vooral heel blij met de progressie die de paarden maken. Filamara en Limoncello mogen beide naar het M2 en Era heeft haar punten ook al bij elkaar om de overstap te maken naar de Lichte Tour!
Hard werken wordt beloond!

Nu in de vakantieperiode staat er minder wedstrijden op de planning. De paarden verdienen ook een beetje vakantie en worden daarnaast thuis rustig doorgetraind!

 

 

 

 

 

 

Naar het overzicht