20 December 'Dressuur clinic voor ponyruiters'.

Uitnodiging 'Dressuur clinic'.

Lieve Ponyruiters,

Op zondag 20 December organiseert Stal de Keunenhoek een leuke, leerzame dressuur clinic voor ponyruiters. Lijkt het je leuk om een keer dressuurles te krijgen van een amazone op hoog niveau, schrijf je dan snel in voor deze clinic.

Wie?
Deze middag is bedoeld voor alle jongeren met een eigen pony. De leeftijd van de ruiters kan variĆ«ren van de echte kleintjes tot de grotere ruiters tot 18 jaar oud. Zowel recreatie ruiters als wedstrijdruiters kunnen deelnemen aan deze clinic. Er zal een indeling worden gemaakt waar rekening wordt gehouden met de leeftijd van de ruiters en het niveau wat zij rijden.

Wat?
Tijdens een clinic wordt er in groepjes van 2 ruiters / amazones een training gegeven van ongeveer 45 minuten. Deze training is openbaar, waardoor de kennis die wordt overgedragen tijdens deze training ook aan het publiek kan worden meegegeven. De ponyruiters krijgen tijdens deze clinic les van Lichte Tour amazone 'Pilou van Dijk'. Wij hebben speciaal een pony clinic opgezet, omdat wij het erg belangrijk vinden dat deze ruiters de mogelijkheid krijgen om zich goed te kunnen ontwikkelen en hierbij de juiste begeleiding krijgen. Een clinic is hiervoor een goed leermoment voor ruiter en pony.

Waar?
De clinic wordt gehouden op de locatie van Stal de Keunenhoek. Stal de Keunenhoek is gevestigd op Keunenhoek 34B, 6021 CX in Budel. De kosten voor de clinic bedragen 15 euro per combinatie. Heb je nog vriendjes of vriendinnetjes die ook graag mee willen doen met hun pony? Geef deze uitnodiging gerust door! Natuurlijk zijn opa's, oma's etc. van harte welkom om te komen kijken, dat vinden we gezellig!

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@staldekeunenhoek.nl, met hierin informatie over jou zelf en je pony. Wij hopen jullie allemaal te zien! Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact op met Pilou: 06-22686510 of stuur een mailtje.

Groetjes het team van Stal de Keunenhoek.  

 

 

 

Naar het overzicht