** NIEUW Mental Coaching** Wil je het beste uit jezelf halen als ruiter & als cominbatie? Grijp je kans!

Wil je rij-technisch beter worden? Wil je meer focus en minder wedstrijdspanning? Dan is dit iets voor jou!

Wij bieden het volgende pakket aan:
> Dressuurtraining van Pilou van Dijk
> Een gesprek Mental Coaching met Manuela Schroeten

Wie zijn wij:
> Pilou van Dijk, 25 jaar oud en woonachtig in Budel. Pilou is in het bezit van een instructeursdiploma wedstrijdsport niveau 4. Heeft veel kennis en ervaring in het trainen en begeleiden van ruiters en amazones op verschillende niveaus. Runt samen met haar ouders Dressuurstal de Keunenhoek in Budel. Ze leidt jonge paarden op, maar brengt ook paarden uit op het hogere niveau. Ze heeft al meerdere paarden in de Lichte Tour uitgebracht. Ze wil graag haar rij-technische kennis overbrengen op ruiters van alle leeftijden om hen op technisch gebied verder te ontwikkelen. 
> Manuela Schroeten, 31 jaar en woonachtig in Nederweert. Manuela heeft haar instructeursdiploma wedstrijsport niveau 4 behaald. Tevens is ze gediplomeerd HBO Social Worker MWD. Middels specificaties heeft ze zich meer verdiept in het Mental Coachen. De impact van Mental Coaching op prestaties wordt steeds meer gezien! Gelukkig maar want je kunt middels Mental Coaching veel verbetering aanbrengen in zowel jou manier van trainen als je prestaties op wedstrijd.

Wat kan dit voor jou betekenen?

> Dressuurtraining van Pilou van Dijk gaat je helpen je rijtechnisch meer te ontwikkelen. Loop je in je trainingen tegen “problemen” aan of verloopt je training/wedstrijd niet hoe je het zou willen dan kan Pilou je wellicht helpen. Vind je het belangrijk dat jij als ruiter een goede trainer bent voor je paard en wil jij je meer ontwikkelen, dan is een dressuurtraining van Pilou van Dijk geschikt voor jou!

> Mental Coaching zorgt ervoor dat je meer focus ontwikkeld, meer bewust bent, doelgericht te werk gaat en verminderd spanning. Merk jij dat je in de training snel afgeleid bent, bijvoorbeeld meer bezig met geluiden/mensen om je heen als met jezelf en je paard? Of merk je dat je veel spanning hebt op wedstrijd en daardoor je prestaties minder goed zijn? Of wil je jezelf gewoon meer ontwikkelen en meer gefocust trainen en presteren? Dan is Mental Coaching iets voor jou!

Deze 2 trainingen bieden wij jou aan voor €70,- per pakket!

Geef je snel op! De trainingen zijn individueel op afspraak. 

Geef je op
Naar het overzicht