**NIEUW Mental Coach Pakket** Wil je beter presteren op wedstrijd? Dat kan, lees hieronder hoe..

Wil je beter presteren op wedstrijd? Rijtechnisch beter worden? Meer gefocust zijn en de juiste mindset hebben? Geen spanning meer op wedstrijd? Dan is dit wat voor jou!!

Wij bieden het volgende pakket aan:
> Drie keer een proefgerichte training van Pilou van Dijk
> Drie keer een gesprek Mental Coaching met Manuela Schroeten
> Één start op een oefenwedstrijd onder begeleiding van zowel Pilou als Manuela.

Wie zijn wij:
> Pilou van Dijk, 25 jaar oud en woonachtig in Budel. Pilou is in het bezit van een instructeursdiploma wedstrijdsport niveau 4. Heeft veel kennis en ervaring in het trainen en begeleiden van ruiters en amazones op verschillende niveaus. Runt samen met haar ouders Dressuurstal de Keunenhoek in Budel. Ze leidt jonge paarden op, maar brengt ook paarden uit op het hogere niveau. Ze heeft al meerdere paarden in de Lichte Tour uitgebracht. Ze wil graag haar rij-technische kennis overbrengen op ruiters van alle leeftijden om hen op technisch gebied verder te ontwikkelen. 
> Manuela Schroeten, 31 jaar en woonachtig in Nederweert. Manuela heeft haar instructeursdiploma wedstrijsport niveau 4 behaald. Tevens is ze gediplomeerd HBO Social Worker MWD. Middels specificaties heeft ze zich meer verdiept in het Mental Coachen. De impact van Mental Coaching op prestaties wordt steeds meer gezien! Gelukkig maar want je kunt middels Mental Coaching veel verbetering aanbrengen in zowel jou manier van trainen als je prestaties op wedstrijd.

Wat kan dit voor jou betekenen?
> Dressuurtraining van Pilou van Dijk gaat je helpen je rijtechnisch meer te ontwikkelen. Loop je in je trainingen tegen “problemen” aan of verloopt je training/wedstrijd niet hoe je het zou willen dan kan Pilou je wellicht helpen. Vind je het belangrijk dat jij als ruiter een goede trainer bent voor je paard en wil jij je meer ontwikkelen dan is een dressuurtraining van Pilou van Dijk geschikt voor jou!

> Mental Coaching zorgt ervoor dat je meer focus ontwikkeld, meer bewust bent, doelgericht te werk gaat en verminderd spanning. Merk jij dat je in de training snel afgeleid bent, bijvoorbeeld meer bezig met geluiden/mensen om je heen als met jezelf en je paard? Of merk je dat je veel spanning hebt op wedstrijd en daardoor je prestaties minder goed zijn? Of wil je jezelf gewoon meer ontwikkelen en meer gefocust trainen en presteren? Dan is Mental Coaching iets voor jou!

> De oefenwedstrijd. Het is de bedoeling dat je alles wat je geleerd hebt tijdens de dressuurlessen en tijdens de Mental Coaching gaat toepassen op de oefenwedstrijd. Hier zullen zowel Pilou als Manuela bij aanwezig zijn en je coachen waar nodig. Daarnaast vindt na de wedstrijd even kort nog een evaluatie plaats hoe het gegaan is.
*De oefenwedstrijd wordt georganiseerd bij voldoende deelnemers.

Na deze trainingen ga je jezelf zeker verbeteren! Je gaat je meer ontwikkelen als combinatie en je prestaties op wedstrijd zullen verbeteren en meer stabiel zijn!

Deze 6 trainingen en de oefenwedstrijd bieden wij jou aan voor €185,- per pakket!
Geef je snel op! De trainingen zijn individueel op afspraak. 

Geef je op
Naar het overzicht