Teugeldrukmeting

In de praktijk van CS Fysiotherapie is een teugeldruk meetsysteem aanwezig waarbij je tijdens de Flexchair training precies kunt zien hoeveel druk je in je handen hebt.

Voor een goede communicatie met je paard is het o.a. nodig om je bewust te worden van je houding en beweging.Om deze bewustwording te creëren en toe te werken naar een echte onafhankelijke zit werk ik met Flexchair ruitertraining. Het valt op dat veel ruiters zelfs tijdens training op de Flexchair spanning hebben in één of beide armen. Dit loopt via de schouders door naar de nek en bovenrug, met alle gevolgen voor de onderrug. Om hen ook hier bewust van te laten worden heb ik sinds kort het Flexchair systeem in de praktijk uitgebreid met een teugeldrukmeting, aldus Caroline.

Er is geen standaard manier van teugelvoering die bij elk paard en in elke situatie past, maar door deze training is het wel mogelijk om een idee te krijgen van een fijne teugelvoering en subtiel contact. Ook eventuele onbewuste verschillen tussen links en rechts worden opgespoord.

Wanneer: Vrijdagavond 5 April
Locatie: Praktijk CS Fysiotherapie Valkenswaard
Prijs per persoon: €35,-voor een half uur training én €55 voor een uur training.

Inschrijven kan door middel van het invullen van het inschrijfformulier. 
Graag even vermelden of je een half uur of een uur training wilt volgen. 

Een hele leerzame, interessante en inspirerende workshop! 

Benieuwd wie CS Fysiotherapie is? Check het nieuwsbericht op onze site!

Geef je op
Naar het overzicht